Rekrytering

Att rekrytera är inte någon raketforskning. I en tid där du talar med digitala hushållsassistenter hemma och allt fler processer automatiseras har vi gått tillbaka till ritbordet och konstaterat att det var bättre förr.

Om du inte redan slutat läsa så undrar du kanske vad vi menar? För att förstå varför Personalstyrkan i Sverige är din nästa rekryteringspartner måste vi först förklara vad vi menar.

Vi tror inte vi är störst, bäst eller vackrast. Men vi vill mest. Därför tar vi inte ut några som helst startarvoden. Som företagare vet du själv att det är en mycket dum idé att inte fakturera för utfört arbete. Vi fakturerar gärna, men först när vi skapat värde för dig.

Därför vill vi verkligen slutföra affären och hitta rätt kandidat.

För att göra det ännu värre för oss själva kräver vi ingen som helst exklusivitet. Vi tycker att den som levererar också ska få affären. Det enda du är intresserad av är ju faktiskt att få hjälp.

Kanske är det inte vi som blir din leverantör – men tittar vi i historieböckerna är det sällan vi misslyckas.

Vi vill ju lite mer.

Vi som arbetar på Personalstyrkan i Sverige AB ingår i en privatägd koncerngrupp som arbetar inom lager- & logistik, mediaproduktion, personalrekrytering, fastighetsinnehav, verksamhetsutveckling och arbetsförmedling.

Vad gör det dig för gott? Jo, vi har bra koll på branscherna. De flesta, faktiskt. Vi tror att praktisk erfarenhet väger tyngre än teoretisk.

Vi har rekryterat allt från koncernekonomichefer, IT-specialister till lagerarbetare och medicinska sekreterare. Den här listan kan vi fortsätta på hur länge som helst, men du förstår poängen.

Fokus är alltid på personen framför oss. Inte på magiska tester och digitala urval.

Just det. Det är inte speciellt dyrt heller. Fast kostnad är 45 000 SEK – när vi lyckats.

Kontakta oss

Bjud oss på en kopp kaffe i dina lokaler! Vi vill träffa er alla innan processen drar igång. På dagens arbetsmarknad är personkemin vid rekryteringar allt. Kompetensen finns där ute – vi lägger mycket energi på att matcha din vakans mot rätt person. Så att alla partner blir nöjda.

Ring oss på 08-410 423 00 eller skicka ett e-post till albin@personalstyrkan.se om du vill att vi berättar mer.