Bemanning

Behöver ni förstärkning till verksamheten? Vi erbjuder en modern lösning för att ni ska kunna prova er fram till rätt resurs. Om behovet är permanent, och ni behöver anställa, löser vi det tillsammans genom bemanning motsvarande tiden för en normal provanställning.

Under uthyrningsperioden har ni möjlighet att byta konsult och ändå tillgodoräkna er tidigare uthyrningstimmar. Därefter är det helt kostnadsfritt för er att överta vår personal.

Ni behöver inte skriva svåra annonser som ska tilltala exakt rätt målgrupp, sålla bland en mängd cv:n och intervjua ett antal kandidater för att slutligen hitta rätt.

Med en gedigen bakgrund från lager, logistik och produktion vet vi vilka kvaliteter som krävs hos de anställda för att er verksamhet ska utvecklas. Det är med denna erfarenhet i bagaget som vi hittar rätt kandidat.

Ni sparar mycket tid och energi genom att låta oss sköta hela er bemanningsprocess. Fokusera istället på er kärnverksamhet med trygg vetskap om att det arbete som krävs vid personaltillsättning sker i bakgrunden utan att stjäla onödig tid.

Vi hjälper dig gärna!

Undrar du om något eller vill veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss direkt!

Louise Jonsson

Louise Jonsson
E-post: louise@personalstyrkan.se
Telefon: 08-410 423 32

Anders Ewerlöf

Anders Ewerlöf
E-post: anders@personalstyrkan.se
Telefon: 08-410 423 11

Sophie Hallberg

Sophie Hallberg
Föräldraledig
E-post: sophie@personalstyrkan.se
Telefon: 08-410 423 70

Registrera dig

Är du intresserad av att arbeta åt oss?

Ladda upp din CV