Bemanning

Behöver ni förstärkning till verksamheten? Vi erbjuder en modern lösning för att ni ska kunna prova er fram till rätt resurs. Om behovet är permanent, och ni behöver anställa, löser vi det tillsammans genom bemanning motsvarande tiden för en normal provanställning.

Under uthyrningsperioden har ni möjlighet att byta konsult och ändå tillgodoräkna er tidigare uthyrningstimmar. Därefter är det helt kostnadsfritt för er att överta vår personal.

Ni behöver inte skriva svåra annonser som ska tilltala exakt rätt målgrupp, sålla bland en mängd cv:n och intervjua ett antal kandidater för att slutligen hitta rätt.

Med en gedigen bakgrund från lager, logistik och produktion vet vi vilka kvaliteter som krävs hos de anställda för att er verksamhet ska utvecklas. Det är med denna erfarenhet i bagaget som vi hittar rätt kandidat.

Ni sparar mycket tid och energi genom att låta oss sköta hela er bemanningsprocess. Fokusera istället på er kärnverksamhet med trygg vetskap om att det arbete som krävs vid personaltillsättning sker i bakgrunden utan att stjäla onödig tid.

Kortare frånvaro

Vänd er till oss för att snabbt få hjälp, oavsett om ni bara behöver hjälp i någon dag eller i ett par veckor.

Personalen ni hyr av oss vid snabba tillsättningar arbetar redan till stor del i vår egen lager- och logistikverksamhet, hos ett systerföretag till Personalstyrkan.

Erfarenheten som krävs för att komma in och snabbt göra skillnad i er verksamhet har de fått från oss själva. Gemensamt för alla kortare uppdrag är att ni erbjuds en transparent dialog om vad som är görbart och inte.

Vi vet hur dyrbar er tid är, därför bygger vi inga luftslott utan berättar kort och koncist vad ni kan få hjälp med.

Kontakta oss

Ring oss på 08-410 423 00 eller skriv till anders@personalstyrkan.se om du vill diskutera er nästa bemanningslösning. Vår moderna provanställning har snabbt blivit ett populärt alternativ på en arbetsmarknad där det allt mer är arbetstagaren som bestämmer.

Vi lovar aldrig någonting vi inte kan hålla utan fokuserar istället på att leverera. Tillsammans skapar vi en lyckad trepartslösning.