Är du verksam i en bransch med höga toppar och djupa dalar sett till produktionen? Har ni ett eget lager där alla kunder önskar utleverans av gods på en och samma gång? Tillfälliga toppar går alltid avstyra med några timmars övertid och tempoväxlingar, men i det långa loppet är det hälsosammare för verksamheten och medarbetarna att jobba i ett jämnt tempo.

Konjunkturinstitutet skriver i rapporten ”Bemanningsbranschen – en liten bransch på frammarsch” från augusti 2012 att den sannolikt viktigaste orsaken till att företag i större utsträckning hyr personal i dag baseras på osäkerhet, då egen rekrytering är förknippad med stora kostnader och att det kan bli kostsamt om man är ute efter en kortare anställning vid exempelvis efterfrågetoppar.

Vi på Personalstyrkan står redo att hyra ut personal till er efter säsongsbehoven. Behöver du hjälp en vecka, en månad eller under hela sommaren? Oavsett vilket så löser vi det tillsammans. Vi brukar säga att vår personal är er personal – vilket ni kommer att märka.